Kennissessie Javascript

Swoosh illustration

Iedereen die aan iets nieuws begint, begint vaak met het grote ‘niets’. Zo was het ook voor mij ooit toen ik mij vol overgave ging richten op het web- / front-end development vak. De cariere switch; al had ik er nooit afstand van genomen…
Dat was wat ik wilde. Dat was wat mij uitdaagde. Dus dát was hetgeen ik voor ging. Al was de leercurve stijl en de diepe gereedschapskist nog leeg: dit móest ik hoe dan ook onder de knie krijgen.

Vele jaren later vond ik mijzelf afgelopen week deze passie delen met mijn collega’s bij Activate your Business. Daar doen wij (doorgaans) iedere 2 weken een kennissessie, waarbij we bijvoorbeeld laten zien waarmee we bezig zijn, voor welke uitdagingen we staan, wat we hebben geleerd bij de laatste cursus, welk plan we in ons hoofd hebben, enzovoorts.
Bij deze kennissessie die ik dit keer verzorgde, heb ik mijn collega’s (even buiten mijn comfort zone ver van de schermen met code) meegenomen in enkele cases waarbij ik ‘vanuit het betrekkelijke niets’ enkele zeer bruikbare en winstgevende tools heb opgebouwd. En dit alles met name middels vanilla Javascript / jQuery i.c.m. het fundament van WordPress en PHP code.

Grote trots over de weg die me heeft gebracht tot het punt waarbij ik ANDEREN kan enthousiasmeren over hetgeen WE doen. En ook waarom we het doen.

 

4146

Reageren?

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.