Update website LionTeasers

Swoosh illustration

Voor de beheerder van de LionTeasers website was er de wens om andermaal een nieuw nest toe te voegen. Eens in de zoveel jaar is er een nieuw nest, en dat verdient de aandacht.

De website is opgebouwd middels WordPress Bakery Pagebuilder (WPBakery Page Builder). Best een goed systeem om zelfstandig een aangekocht thema een gehele website op te bouwen. Het biedt op gebied van maatwerk ook enkele beperkingen als de site op langer termijn uitgebreid dient te worden. Immers, een builder of template kan lastig bij de bouw rekening houden met alle wensen onder de zon die in lengte van dagen kunnen ontstaan.

In de initiele opzet was de website geschikt voor 1 type nest. Technisch kun je hier lezen: 1 berichttype / posttype. Echter, het nest van 2019 zou een ander berichttype moeten worden met eigen categorie├źn, eigen sidebars, etcetera. Dit geldt ook voor het nest van 2020, en ga zo maar door.

Om dit duurzaam op te lossen, heb ik het mogelijk gemaakt om snel (en zonder per se mijn tussenkomst) in de toekomst nieuwe nesten toe te voegen.

2922

Reageren?

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.